Bezoek de distilleerderij

Landhuis Chobolobo

Thuisbasis van de Originele Curacao Likeur

Landhuis Chobolobo

Landhuis Chobolobo is een must-visit bestemming als je op Curaçao bent. Gelegen in de buurt van Willemstad, biedt dit historische landhuis een onvergetelijke ervaring die de rijke geschiedenis van het eiland belicht

Ontdek

De Distilleerderij

Het landhuis staat bekend als de thuisbasis van de beroemde Curaçaose likeur, de originele Blue Curaçao. Hier kun je een fascinerende rondleiding volgen door de fabriek, waar je getuige bent van het ambachtelijke proces van het maken van deze iconische likeur. Van de oogst van de vruchten tot het mengen en bottelen, elke stap wordt duidelijk gedemonstreerd, en je kunt zelfs proeven van de verschillende likeuren die hier worden geproduceerd.

De Cocktailbar

Een hoogtepunt van een bezoek aan Landhuis Chobolobo is het proeven van de heerlijke likeuren en het genieten van verfrissende cocktails in hun sfeervolle cocktailbar. Na de informatieve rondleiding door de fabriek kun je plaatsnemen in de gezellige bar, waar getalenteerde barmannen je graag laten kennismaken met een scala aan smaken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten likeuren, waaronder de kenmerkende Blue Curaçao, en deze proeven in een verrukkelijke cocktail.

Boek nu