Verzenden & retourneren

Leveringstijden Curacao Likeur

Wij verzenden uw Curacao Likeur bestelling vanuit onze eigen voorraad hierdoor zijn de verzendopties en tijden snel. Wij streven ernaar om uw bestelling altijd binnen 24-48 uur af te leveren op het door u gewenste afleveradres. 

Het Afleveradres

Het afleveradres is het adres naar waar uw bestelling zal opgestuurd worden.
Het is van belang dat u een afleveradres (in Nederland) opgeeft waar iemand tussen +/- 9u00 en 17u00 aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.
Wij kunnen helaas niet vooraf zeggen op welk uur een levering plaats zal vinden.
U ontvangt van ons een email met de Track en Trace gegevens
Dit hangt onder meer af van de plaats van het leveradres in de routeplanning van het transportbedrijf. Indien niemand aanwezig is op het moment van de levering, dan mag onze transporteur uw bestelling niet achterlaten.

Eventueel kunt u een bericht ter attentie van de transporteur op de deur hangen met de melding dat ze elders in de straat het pakket te mogen afleveren.
Uit ervaring raden wij u een van de volgende afleveradressen aan:
een of uw werkadres; het adres van een winkel in uw straat, waar u regelmatig komt;
het adres van familie, vrienden of buren, waarvan u zeker bent dat ze thuis zijn.
Informeer in dit geval de betreffende persoon natuurlijk wel van te voren.

Bestellingen worden compleet verzonden

Wanneer u meerdere artikelen bestelt, dan doen wij ons best om alles zo snel mogelijk in 1 keer bij u af te leveren. Van elk artikel op de website van www.curacaolikeur.nl kunt u controleren of het direct leverbaar is dan wel wat de verwachte levertermijn is. Wij houden u per email op de hoogte van de verwachte leverdatum. In het algemeen zal de levertijd maximaal 48 uur bedragen mits de producten op voorraad zijn.

Indien niet alle artikelen voorradig zijn, is de levertijd van uw gehele bestelling in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

De verzendkosten

Online bestellingen vanaf €100 worden GRATIS geleverd op het door u opgegeven afleveradres in Nederland. Anders worden er € 9,95 verzendkosten in rekening gebracht.
  • Geen producten gevonden
For orders above $75 get Free Shipping!