• Leveringstijden Curacaolikeur.nl 

  Wij verzenden uw Curacao Likeur bestelling vanuit onze eigen voorraad hierdoor zijn de verzendopties en tijden snel. Wij streven ernaar om uw bestelling altijd binnen 3 dagen te versturen. In de praktijk zal een bestelling dus binnen 1-3 werkdagen worden bezorgd. 

  Het Afleveradres

  Het afleveradres is het adres naar waar uw bestelling zal opgestuurd worden.
  Het is van belang dat u een afleveradres (in Nederland) opgeeft waar iemand tussen aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen helaas niet vooraf zeggen op welk uur een levering plaats zal vinden. Dit hangt onder meer af van de plaats van het leveradres in de routeplanning van het transportbedrijf. Indien niemand aanwezig is op het moment van de levering, dan mag onze transporteur uw bestelling niet achterlaten.

  Eventueel kunt u een bericht ter attentie van de transporteur op de deur hangen met de melding dat ze elders in de straat het pakket te mogen afleveren.

  Uit ervaring raden wij u een van de volgende afleveradressen aan: een of uw werkadres; het adres van een winkel in uw straat, waar u regelmatig komt; het adres van familie, vrienden of buren, waarvan u zeker bent dat ze thuis zijn. Informeer in dit geval de betreffende persoon natuurlijk wel van te voren.

  Bestellingen worden compleet verzonden

  Wanneer u meerdere artikelen bestelt, dan doen wij ons best om alles zo snel mogelijk in 1 keer bij u af te leveren. Van elk artikel op de website van www.curacaolikeur.nl kunt u controleren of het direct leverbaar is dan wel wat de verwachte levertermijn is. Wij houden u per email op de hoogte van de verwachte leverdatum. 

  Indien niet alle artikelen voorradig zijn, is de levertijd van uw gehele bestelling in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

  De verzendkosten

  Online bestellingen vanaf €100 worden GRATIS geleverd op het door u opgegeven afleveradres in Nederland. Dit is alleen in Nederland, in alle andere landen gelden andere tarieven. 

   

  Retourneren van uw bestelling? 

  Voor het retourneren van uw bestelling vragen wij een bijdrage in de verzend en verwerkingskosten van uw retour. Wij vragen u dan ook om het pakket op eigen kosten te retourneren. Voor het aanvragen van een retour kunt u ons een mail sturen met de reden van uw retour, u ontvangt dan zo snel mogelijk een e-mail met de retour instructies.

  U kunt uw retouraanvraag indienen via: [email protected] gebruik uw naam en bestelnummer als onderwerp dan kunnen wij u zo snel mogelijk helpen.